Thules cykelvagnar är gjorda för familjen som har en aktiv livsstil och vill inkludera barnen i den livsstilen. Men Thules cykelvagn kan du promenera, cykla, jogga eller åka skidor och den har många praktiska funktioner för att göra ditt liv lite enklare.

Med barn, arbete och allt annat så är det svårt att ha en aktiv livsstil. Kanske måste du få in mer motion i vardagen för att lyckas få till det? Att transportcykla till skola, förskola och arbete är ett utmärkt sätt att få till den där vardagsmotionen men då kommer nästa utmaning – hur ska du få med dig två barn och alla grejer? Jo, kanske kan en cykelvagn vara något som löser dina problem.

Klarar sig bra i tester

Thules cykelvagnar finns för alla behov och plånböcker. Från den enklaste modellen Thule Coaster till den mer avancerade Thule Sport. Det finns hela 12 modeller att välja på och 7 av dem är gjorda för att rymma två barn. Ryggstöden i Thules cykelvagnar går att ställa i viloläge för att barnen ska kunna vila under färden. Om du vill ta med dig den lilla bebisen som ännu inte sitter helt stabilt finns ett extratillbehör som stöttar barnets huvud. Det finns gott om plats för att sitta bekvämt men testa gärna vagnen i affären innan du slår till, särskilt om du har långa barn. De flesta av Thules cykelvagnar går förutom att cykla med även att promenera, jogga eller åka skidor med. Allt för att du ska kunna ha en så aktiv livsstil som du önskar. När webbsidan Bäst i test testade cykelvagnar så klassades Thules cykelvagn Chariot Cross 2 som bästa premiumvagn, bland annat för sina bra funktioner och för sin goda kvalité. När Råd & Rön testade cykelvagnar 2013 så tog Thules vagn (som då hette Chariot) hem flesta poäng. En funktion som uppskattades i Bäst i test var funktionen att det går att luta ryggstödet och ändå transportera barnen säkert. Man gillade även cykelvagnens snabbfästen som gör att det är enkelt att montera vagnen på cykeln och lätt att göra om vagnen för promenadläge. Med en Thule cykelvagn blir det lite enklare för hela familjen att ha en aktiv livsstil.